Terug naar overzicht

Leuke ideeën om je tuin te versieren met kerst

Je tuin versieren met kerst

Je huis is van binnen prachtig versierd. De kerstboom staat, de lampjes hangen erin en je hebt misschien zelfs een mooi kerststuk op tafel staan. Maar besteed je eigenlijk ook wel aandacht aan de buitenkant van je huis? Ook buiten kun je van alles doen om je huis in kerstsferen te krijgen!

Geplaatst op 15-12-2016

Blog / Inspiratie & Advies

Versier je voor- en achtertuin bijvoorbeeld. Of je balkon. Ook de gevel van je huis kun je prachtig decoreren met kerstversiering! In deze blog vind je 8 creatieve ideeën voor het versieren van je tuin of balkon. Plus een hele hoop fotootjes ter inspiratie. Check vooral ook het Pinterest-bord met tientallen plaatjes helemaal onderaan deze pagina.

1. Zet potten met kerstgroen neer
Dit ideetje is zo simpel, maar onwijs effectief. Zet wat potten met kerstgroen neer in het zicht in de tuin of op je balkon. Het is zo simpel en geeft direct heel veel sfeer!

2. Versier je balkon met kerstlampjes en lichtgevende kerstfiguren
De makkelijkste manier om kerstsfeer te creëren in je buitenruimtes, is door kerstlampjes te gebruiken. Hang aan de reling van je balkon wat sfeervolle kerstlampjes of zet wat gezellige lichtgevende diertjes in het gras. Sfeer gegarandeerd!

3. Versier ook je poort of hek met kerstlichtjes
Heb je een poort of hek? Perfect! Hang er een mooie natuurlijke kerstkrans aan van groen en besjes. Of hang er wat mooie kerstlampjes in. Ook hier komt zo’n handige timer voor de lampjes weer van pas.

4. Versier de voordeur en entree
De voordeur van je huis is echt geweldig leuk om te versieren. Zet wat mooie potten neer met kerstgroen of gebruik lantaarns. Hang een mooie kerstkrans op je voordeur en versier ook eventueel de deurpost met wat kerstgroen.

Terug naar overzicht