Terug naar overzicht

Trending producten voor in de werkplaats

Welke elementen zijn onmisbaar voor op je werkplaats?

Wanneer je binnenkort een nieuwe werkplaats betrekt is het belangrijk om vooraf goed na te denken over een mogelijke inrichting

Geplaatst op 14-09-2017

Blog / Inspiratie & Advies

Trending producten voor in de werkplaats

Welke elementen zijn onmisbaar voor op je werkplaats? Hoe zorg je dat alles netjes geordend blijft op de werkplaats? Enzovoorts. In dit artikel bespreken we de meest trending producten voor op de werkplaats. Welke van deze producten gebruik jij momenteel al? Deze producten zijn overigens niet alleen handig voor bouwbedrijven die binnenkort een werkplaats moeten inrichten, maar ook voor klussers die momenteel al een werkplaats hebben!

Zorg voor voldoende opbergruimte

Allereerst is het van groot belang dat je voldoende opbergruimte hebt op de werkplaats. Zo kunnen de verschillende elektrische apparaten aan het eind van de werkdag netjes worden opgeborgen, heb je voldoende ruimte voor schroeven en bouten, enzovoorts. Je kunt hierbij kiezen voor vaste kasten tegen de muren van je werkplaats, maar veel populairder is het om voor opbergkasten op wieltjes te kiezen. Opbergkasten op wieltjes hebben het voordeel dat je ze eenvoudig mee kunt nemen naar een plek op de werkplaats. Zo hoef je niet voortdurend heen en weer te lopen om gereedschap te pakken.

Tip: kies de juiste wieltjes voor onder de verrijdbare opbergkast! Niet alle wieltjes zijn geschikt voor iedere ondergrond.

Complete wandkast voor de werkplaats

Naast een of meerdere verrijdbare opbergkasten kiezen veel bouwbedrijven voor een wandbedekking met kasten. Zo heb je voldoende ruimte voor hamers, schroevendraaiers, werkkleding, onderdelen, enzovoorts. Kies bij voorkeur voor kasten die afsluitbaar zijn, om te voorkomen dat dure elektrische apparatuur gestolen kan worden na het afsluiten van de werkplaats. Je kunt tegenwoordig voor een complete werkplaatsinrichting kiezen, waarmee je muren met een lengte van twee tot vijf meter in een keer kunt vullen. Zo hoef je zelf geen losse kasten bij elkaar te zoeken.

Direct een complete werkplaatsinrichting kopen? Kijk eens op Bouwmarkttotaal.nl!

Terug naar overzicht