Terug naar overzicht

villa-te-zonnemaire

De pareltjes van Nederland: Deel 2

U kunt opnieuw genieten van unieke huizen in nederland

Nederland beschikt over zoveel mooie unieke woningen, daarom is er nu een deel 2 van: De pareltjes van Nederland. Mede mogelijk gemaakt door Hulstkamp Makelaars.

Geplaatst op 21-04-2017

Blog / Inspiratie & Advies

Nummer 1

Middenin een beschermd natuurgebied op een kwartiertje rijden van Amsterdam, dé toplocatie voor een spectaculaire woonboerderij genaamd ‘The Barns’ als deze. Wie dit huis voor het eerst binnenstapt en kennismaakt met de zee aan ruimte achter de gevel en onder de majestueuze kap, krijgt de verrassing van zijn leven. Elke ruimte is op zijn eigen manier indrukwekkend. Ook duurzaamheid speelt bij dit prachtobject een grote rol. Driedubbel glas, optimale isolatie en verwarming middels aardwarmte zijn er voorbeelden van.

Nummer 2

Het Witte Huis in Voorschoten! Deze onder internationale toparchitectuur gebouwde, moderne villa met gastenverblijf is prominent aanwezig op het monumentale Landgoed Berbice. Gesitueerd op ruim 21.000 m² eigen grond, omgeven door een schitterend park en optimaal gelegen ten opzicht van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

ARCHITECTUUR
Dat we het hier over een bijzonder architectonisch ontwerp hebben, staat wel vast. De internationaal beroemde architect Hugh Newell Jacobson (Washington DC) heeft hier een werkelijk uniek pand ontworpen, waaraan niet voor niets tal van internationale woonmagazines uitgebreid aandacht hebben besteed.

Raampartijen tot wel 7,5 meter hoog en een speelse verwijzing naar de Nederlandse architectuurhistorie door maar liefst 9 trapgevels in de indrukwekkende facade van de villa te verwerken.

http://storage.googleapis.com/s2media/720p/tiara_7769d61315e06ee2a133372175445002_1471824000000.jpg

Nummer 3

Droomvilla aan het water

Dit is een on-Hollands huis, een huis voor levensgenieters, die hun eigen keuzes maken en alleen genoegen nemen met het allerbeste. Maar ook zij zullen hun ogen uitkijken wanneer zij deze futuristische villa aan het water in Cuijk betreden.
Het is een huis van internationale allure, dat zelfs een eyecatcher zou zijn geweest aan de Golden Mile van Marbella, ocean front in Malibu of hoog boven Ibiza Stad. In de modernistische architectuur is de ‘Iberica-stijl’ duidelijk herkenbaar.

Nummer 4

Over een toplocatie gesproken…. Want deze charmante rietgedekte villa ligt pal aan de Bergse achterplas, een waar eldorado middenin de metropool Rotterdam! Echt een huis om verliefd op te worden en vervolgens jarenlang van te genieten.

De bijzondere architectuur en de fraaie rieten kap maken dit huis tot één van de meest markante objecten aan de plas! De speelse, tijdloze architectuur vindt u ook terug in de verrassende indeling van het pand.

Niet alleen ligt dit vrijstaande pand direct aan de Bergse achterplas, maar u profiteert natuurlijk ook van de andere voordelen van het geliefde Hillegersberg. Een water- en lommerrijk stadsdeel met een dorps karakter, maar dan wel met alle voorzieningen nabij. En doordat Buitenzorg een eiland is, woont u bovendien heerlijk rustig en met volop privacy.

 

Voor meer foto’s en informatie over deze huizen kunt u kijken op: http://www.hulstkampgroep.nl/nl/home

Terug naar overzicht