Terug naar overzicht

Woontrends in 2017

Wat wordt helemaal in, en wat gaat er verdwijnen?

Hieronder staan een aantal dingen die in 2017 helemaal hip worden, en een aantal dingen die langzaam aan zullen gaan verdwijnen.

Geplaatst op 15-11-2016

Blog / Inspiratie & Advies

Wat is er in

1
Terracotta
Warme materialen zoals terracotta-tegels vervangt momenteel de populaire coole en witte tinten.

2
Kurk
U hoorde het hier voor het eerst, kurk is een comeback. Niet alleen is kurk een stijlvolle materieel idee dat warmte en textuur naar voren haalt, het is ook ideaal voor het absorberen van geluid en zorgt dus voor een goede akoestiek.

3
donker groen
Donkere tinten groen wordt de nieuwe must-have donkere kleur van de binnenkant als we afscheid nemen van de marine en nacht blauwe kleuren.

4
gestoffeerde bed hoofden
Bedden zullen drastisch veranderen in 2017, bed hoofden zullen worden gestofeerd ter vervanging van het hout dat momenteel de markt domineert.

Wat gaat er uit

1
koper
Onze deskundigen zijn het eens dat koper en rose goud zal verdwijnen door 2017.

2
marmer
Met marmeren designerzaken en de massaproductie binnen deze designerzaken  kunnen we binnenkort een scherpe daling verwachten van de interesse in marmer.

3
Quote kunstwerken
Na jaren van populariteit zullen consumenten voorspelbaar afstappen van de inspirerende quote kunstwerken.

4
metro tegels, moderne badkamer en keuken zijn vaak voorzien van de nederige metro tegel als gevolg van het betaalbare prijspunt en haar veelzijdige look. Echter, de verspreiding van deze look ziet zijn populariteit dalen.

 

Terug naar overzicht