Terug naar overzicht

Inrichten van de hal

Inrichten van de hal

Tips voor het inrichtingen van je hal

Je hal geeft de eerste indruk van je interieur. Geef je hal dus ook de aandacht die het verdient.

Geplaatst op 25-11-2017

Blog / Inspiratie & Advies

Het opbergen

In een hal moeten vaak een hoop spullen worden opgeborgen. Als je een kleine hal hebt, zorg er dan voor dat je de schoenen in de hoogte opbergt om ruimte te besparen.
Een dichte kast ziet er net uit, maar is dat wel zo handig? Elke keer de kast open moeten doen voor je jas of schoenen te pakken is niet ideaal. Door je spullen netjes te organiseren en op te slaan is het niet nodig om voor een dichte kast te gaan.

Een grote plant

Een grote plant in de hal zorgt voor een aangename gezellige sfeer. Ook als je een kleine hal hebt kan een grote plant juist voor een minder benauwd gevoel zorgen. Kies een pot die mooi aansluit bij de stijl van je inrichting. Als je een hele smalle hal hebt kan je ook zoeken naar lange smalle planten of kiezen voor een cactus.

Lichte muren

Een hal krijgt vaak niet heel veel licht binnen. Het is daarom verstandig om in dat geval voor lichte neutrale kleuren te kiezen zodat de hal ruimtelijker oogt en een rustig geheel blijft. Als je een grote hal hebt kan je echter wel kiezen voor donkerdere kleuren. Een goede tip om je hal groter te laten lijken is door een spiegel aan de wand te hangen.

Terug naar overzicht