Terug naar overzicht

Grastapijt meerdere kleuren

Grastapijt in meerdere kleuren

Heb je een tuin of balkon, maar niet zulke groene vingers?

Dan is kunstgras een goed idee voor jou! Het staat hartstikke fris, het lijkt net echt gras en vraagt niet om onderhoud zoals echt gras. Kortom, ideaal voor op je balkon of in je tuin.

Geplaatst op 08-11-2017

Blog / Inspiratie & Advies

Kunstgras is onderhoudsarm

Grastapijt is er in meerdere kleuren maar eerst iets over het onderhoud van grastapijt. Een groot voordeel van kunstgras is dat je bijna geen onderhoud hebt aan het gras. Je hoef bijvoorbeeld geen onkruid te wieden, niet te maaien en niet te bemesten. Het enige wat je bij kunstgras nog zelf moet doen is af en toe de bladeren verwijderen.

Altijd prachtig gras

Als je voor kunstgras gaat heb je altijd mooi groen gras. Het kunstgras van tegenwoordig heeft een lange levensduur waardoor het een lange tijd mooi zal blijven. Bij een goede kwaliteit grasmat zul je het verschil tussen echt gras bijna niet kunnen onderscheiden.

Andere kleuren grastapijt

Naast een groene grasmat, kun je ook voor andere kleuren kunstgras kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een wandelpad door je tuin aanleggen in een andere kleur.

Grastapijt in verschillende kleuren 2

Een ander mogelijkheid die je met een andere kleur kunstgras hebt, is een soort vloerkleed hiervan aanleggen bij je loungehoek. Zo kun je voor een hele uitgesproken kleur kiezen, zoals rood, oranje of paars. Maar je kunt ook voor de neutralere kleuren gaan en kiezen voor een witte, grijze of zwarte kunstgras mat.

Terug naar overzicht