Terug naar overzicht

De woonbeurzen van 2017

Lees hieronder welke woonbeurzen er in 2017 plaatsvinden

Wij hebben al een aantal woonbeurzen van 2017 op een rijtje gezet zodat u deze alvast in uw agenda kunt noteren!

Geplaatst op 22-12-2016

Blog / Inspiratie & Advies
1. Op 11 + 12 februari 2017 vindt Design Icons plaats in de Kromhouthal, De Overkant in Amsterdam.

Design beurs, vintage design meubelen verkoop show door zestig professionele vintage designhandelaren uit heel Europa. Een divers aanbod van interieur objecten zal worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek: van beroemde klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel. Design Icons is een jaarlijks evenement in De Kromhouthal op het terrein van De Overkant.

2. Designbeurs OBJECT terug op cruiseschip SS Rotterdam. Design en jazz aan boord van vlaggenschip Holland-Amerika Lijn.

OBJECT Rotterdam is dé beurs voor eigentijds design en vindt gelijktijdig plaats met Art Rotterdam, van vrijdag 10 tot en met zondag 12 februari 2017. De beurs pakt weer groots uit op SS Rotterdam en strijkt neer in de eetzalen, slaaphutten en binnen- en buitendekken van het indrukwekkende cruiseschip. Deze editie bezet de beurs ook het originele binnenzwembad en is het oude mortuarium eenmalig toegankelijk voor bezoekers. Muziekliefhebbers kunnen tevens hun hart ophalen met de speciale jazzoptredens aan boord. Vanaf de Wilhelminapier brengt het jacht Thalassa bezoekers naar het cruiseschip.

3. Tuinbeurs TuinIdee vindt plaats van 16  – 19 februari 2017 in de Brabanthallen Den Bosch.

Vlak voordat de lente losbarst, ontdek je de trends, noviteiten en ontwikkelingen op tuingebied. Met ruim veertig voorbeeldtuinen, 250 exposanten, presentaties, demonstraties en exposities is TuinIdee ‘the place to be’ voor zowel mensen zonder groene vingers als doorgewinterde tuinliefhebbers. De 23e editie van het grootste tuinevent van Nederland kent twee uitbreidingen: TuinIdee Culinair en TuinIdee Exclusief.

4. Gezellig! Van 18 – 26 februari 2017 vindt de Huishoudbeurs plaats in de Rai, Amsterdam.

Heerlijk een dagje uit naar de Huishoudbeurs en ontdek de nieuwste trends in mode, beauty, wonen, koken en drinken etc. Geniet van de bekende artiesten, vele workshops en diverse hapjes en drankjes. Ontdek de nieuwe producten en aantrekkelijke beursaanbiedingen van de Huishoudbeurs.

5. Wonen&Co de Beurs vindt plaats van 17 t/m 20 maart 2016 in de martiniplaza te Groningen.

Wonen&Co is het verrassendste en meest inspirerende woonevent van Noord-Nederland met heel veel gekke, spannende en eigentijdse woonactiviteiten. Deze woonbeurs is inspirerend, spraakmakend én creatief.

Terug naar overzicht