Terug naar overzicht

De pareltjes van Nederland

Wij laten u genieten van een aantal van Nederlands prachtigste huizen. Het mooiste? Ze zijn allemaal te koop.

Hieronder staan de 5 pareltjes van Nederland. Heeft u nog wat spaargeld in een oude sok? Misschien dat dit dan het juiste moment is om die welverdiende euro's uit te geven.

Geplaatst op 17-03-2017

Blog / Inspiratie & Advies

Nummer 1

Achter een imposant smeedijzeren hek aan het Kreekpad in Rockanje bevindt zich een klein paradijs. Een uitzonderlijk NSW-landgoed van 3,6 hectare, grenzend aan twintig hectaren ongerept natuurgebied. Nauwelijks vierhonderd meter lopen van hier en je staat op het brede strand van Rockanje, waar je uitkijkt over de ruisende branding en de op het oog eindeloze Noordzee. Je zuigt de zilte zeelucht diep in je longen en je voelt je bevoorrecht. Dat je hier mag wonen – op deze bijzondere plek achter de duinen, in dit betoverende huis.

Nummer 2

Huize Rustoord, aangenaam! Een ronduit uniek en multifunctioneel landgoed. Huize Rustoord maakt deel uit van het grote landgoed ‘De Utrecht’. Met een pand als dit is het als met de beste wijnen. Zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail. Niet voor niets voert Huize Rustood met trots het erepredikaat ‘Rijksmonument’ en er zijn diverse fiscaal interessante faciliteiten te melden.

Nummer 3

Wonen op een landgoed is een ongekend genoegen en zeker niet voor iedereen weggelegd. Het vergt passie en toewijding om een historische buitenplaats in stand te houden. Vaak is er een ingrijpende en kostbare restauratie en renovatie nodig om het bezit in goede staat terug te brengen. Zo niet bij ‘Russendaal’ in Langenboom, gelegen bij het middeleeuwse vestingstadje Grave, in de Brabantse gemeente Mill en Sint Hubert. Deze vorstelijke buitenplaats uit 1864, met dienstwoning, tennisbaan en bijgebouwen op zeven hectaren park en bos, heeft er in zijn honderdvijftigjarig bestaan nog nooit zo glorieus bij gelegen.

Nummer 4

Landgoed de Hooge Braaken mag gerekend worden tot de meest exclusieve en bijzondere landgoederen van Brabant. Dit landgoed heeft een uitzonderlijke ligging en rijke historie.
Zo is het landgoed één van de weinige landgoederen met meerdere woningen verspreid op een terrein en met de beschikking over een eigen ven.

De drie op het landgoed aanwezige woningen hebben ieder haar eigen architectuur en zijn op zichzelf uniek. Deze drie woningen zijn perfect ingepast in de natuur en dragen hiermee ieder op haar wijze bij aan de grandeur van het landgoed. Niet alleen de combinatie van wonen en werken is uitstekend in te passen, maar ook wonen met meerdere gezinnen is zeer goed mogelijk. De woningen beschikken een ieder over eigen voorzieningen en bieden op zichzelf volledige privacy en waarborgen eveneens de privacy van de andere villa’s.

Nummer 5

The Mansion in Blaricum, aangenaam! Je hebt villa’s en mansions. Met een vloeroppervlak van ca. 900 m2, een prachtig perceel van ca. 5.000 m2 en een ongekend hoogwaardig uitvoeringsniveau is dit echt een mansion. Heeft u de foto’s al bekeken…?

Overigens mag niet alleen het huis zelf er zijn, ook de locatie in het Gooi en grenzend aan het Gooisch Natuurreservaat is van absolute topklasse.

Kunt u er ook geen genoeg van krijgen? Voor meer foto’s en informatie over deze prachtige huizen kunt u kijken op: http://www.hulstkampgroep.nl/nl/home

Terug naar overzicht