Terug naar overzicht

De juiste aannemer vinden voor jouw klus

Zo vind je de juiste aannemer

Heb je een eindelijk genoeg gespaard voor een aanbouw of een nieuwe badkamer? Dan moet je natuurlijk eerst op zoek naar een aannemer.

Geplaatst op 11-08-2017

Blog / Inspiratie & Advies

Via De Nederlandse Bouwgids kan je snel een vertrouwde vakman vinden voor jouw klus. Hieronder leggen wij uit hoe je het beste op zoek kan naar de perfecte aannemer voor jouw klus.

Zoek in jouw omgeving naar een aannemer. Vergelijk vervolgens eenvoudig aannemers op recensies en scores die klanten hebben gegeven. Is de aannemer zijn afspraken wel nagekomen, klopte de rekening met de offerte en hoe ging de communicatie tijdens de klus?

Maak een lijstje met je wensen, het liefst zo gedetailleerd mogelijk. Hoe beter je jouw klus omschrijft hoe realistischer de aannemer zijn offerte zal zijn.

Zorg ervoor dat je meerdere offertes aanvraagt. Vergelijk vervolgens de offertes. Het kan zijn dat er sprake is van een groot prijsverschil, dit kan in allerlei factoren zitten. De ene aannemer werkt bijvoorbeeld inclusief meerwerk en de andere niet, dat kan een groot verschil maken. Als er sprake is van een groot prijsverschil, vraag daar dan op door bij de aannemer.

Bekijk, zo mogelijk, een aantal projecten van de aannemer die je overweegt in te huren voor jouw klus.

Kies voor een persoonlijke klik. Je hebt tijdens de uitvoering van het project veel contact met je aannemer, het is dan wel zo prettig als je een goede klik met elkaar hebt en goed kan overleggen.

Terug naar overzicht