Terug naar overzicht

5 Tips voor meer sfeer in huis

Wilt u meer sfeer in uw huis? Lees dan de tips hieronder

Als u niet helemaal tevreden bent met uw huis, of het gewoon tijd vind voor verandering. Dan kunnen wij u verder helpen met deze 5 tips!

Geplaatst op 04-02-2017

Blog / Inspiratie & Advies

1. Doe iets bijzonders met een muur
Je kamer zal meer sfeer krijgen als je een muur uitkiest en daar iets opvallends mee doet. Bijvoorbeeld een apart behang of  breng een materiaal aan tegen de muur zoals hout of leer.

White and Black Vanity Table Near Wll

2. Breng stof in huis
Door de veelgebruikte strakke materialen zoals hout, leer en tegels kunnen ruimte steriel aanvoelen. Door stof toe te passen in een ruimte zal er een vriendelijkere en gezelligere sfeer komen te hangen.

Red Throw Pillow on Gray Fabric Chaise Lounge Near Gray Window Curtain

3. Aandacht voor licht
De manier waarop licht wordt toegepast in een kamer is erg belangrijk voor de sfeer. Overdag kan je het binnenvallende licht dimmen door gordijnen en jaloezieën op te hangen. In de avond zorgen schemerlampen en wandspots vaak voor een gezellig en warm gevoel.

Brown Wooden Sofa Set With Lighted Table Lamp

4. Werk met kleur
Door kleuren toe te passen in je interieur wordt het een stuk warmer. Je moet echter wel voor de juiste kleuren kiezen. Aardetinten zorgen ervoor dat een ruimte warmer gaat voelen, let wel op dat je niet te veel aardetinten toepast. Het is vaak mooi om aardetinten te combineren met kleuren zoals grijs en wit, zodat het niet te druk wordt.

architecture, book shelves, bookcase

5. Meer planten
Groen is de kleur van leven, door planten toe te passen wordt een ruimte vaak erg sfeervol. Voor degene die geen tijd heeft om voor de planten te zorgen zijn er opties zoals de vetplant en cactus.

 

Terug naar overzicht