Terug naar overzicht

5 ideeën voor een aanbouw

Verschillende manieren om een aanbouw te gebruiken

Wij geven u 5 verschillenden gebruiksdoelen voor uw aanbouw. Toe aan een beetje extra ruimte? Maar verhuizen is net een stapje te ver? Dan kan een aanbouw de ideale oplossing zijn.

Geplaatst op 10-03-2017

Blog / Inspiratie & Advies

Een aanbouw betekent extra ruimte, die extra ruimte kunt u op verschillende manieren inrichten. Hieronder lees je 5 mogelijkheden hoe je de extra ruimte van een aanbouw kan benutten.

1. Een extra zithoek

Een gezellig hoekje waar u uzelf even lekker kunt terugtrekken voor het lezen van een boek zonder gestoord te worden door de TV.

2. Een kantoor

Doordat een aanbouw vaak aan de tuin ligt is het een prettige en rustige ruimte. Een kantoor is dus een goede opvulling voor een aanbouw omdat deze vaak rustig gelegen is. Het zal uw productiviteit ten goede komen.

3. Een eetkamer

Heeft u extra zitplaatsen nodig als uw vrienden of familie langs komen voor een etentje. Een aanbouw biedt vaak voldoende ruimte om een grote eettafel neer te zetten. Als u tuindeuren in uw aanbouw heeft kunt u de tuindeuren heerlijk open zetten in de zomer en in het voorjaar.

7. Een speelkamer

Bent u het speelgoed dat door de kamer verspreid ligt beu? Dan is een speelkamer misschien wel een goede oplossing. De kinderen kunnen dan lekker spelen in de speelkamer en u heeft helemaal geen last meer van speelgoed dat door het hele huis ligt.

8. Een sportruimte

Veel mensen vinden het fijner om thuis te sporten in plaats van in een sportschool. Als dat bij u ook het geval is, dan is een sportruimte waarschijnlijk een goede uitkomst.

 

 

Terug naar overzicht