Terug naar overzicht

3 gouden tips voor onvergetelijke kerstdagen

Tips voor onvergetelijke kerstdagen

De kerstdagen staan weer voor de deur. Dat betekent vaak een hoop gedoe om alles perfect op rolletjes te laten verlopen. Ben je al dat gedoe zat? Ontdek dan hoe kun je echt een geweldige tijd kunt hebben zonder te rennen en te vliegen!

Geplaatst op 12-12-2016

Blog / Inspiratie & Advies

Laat je niet gek maken: geniet van de feestdagen

Kerst is voor veel mensen omgevormd van een geweldige feestdag tot een monster dat alle beschikbare tijd en energie opslokt. Wanneer je wilt voldoen aan alle verwachtingen rondom de kerstdagen, dan heb je (zeker als je een gezin hebt), een hele zware klus voor de boeg.

Originele kerstkaartjes (liefst met de hand geschreven), een verrassend kerstdiner, smaakvolle decoratie, cadeau’s, je werk afronden voor de break, enkele verjaardagen vieren (tja, negen maanden na de lente), kerstborrels, een geweldige outfit zoeken, in de supermarkt vechten om de laatste kalkoen, leuke uitstapjes regelen en ga zo maar door.

Kerst is een bron van stress, als je het toelaat. Wij hebben drie gouden tips die je helpen weer te genieten van kerst!

  1. Neem afscheid van je onrealistische verwachtingen
  2. Focus je op de mensen
  3. Leef in het hier en nu

Bonus tip: regel wat quality-time!

Zoals gezegd is kerst een periode van bezinning. De maatschappij ligt stil en mensen brengen tijd door bij vrienden en familie. Neem daarom ook even de tijd om echt tot rust te komen, pak wat quality-time voor jezelf.

 

 

Terug naar overzicht